Siktgatan 5, 162 50 VÄLLINGBY
+46 (0)8-564 325 25 info@digitaldesign.se
Alla bitar på rätt plats!

Visma SPCS Integration

Tankvärt Gotland är ett helt fristående litet oljebolag, som levererar bensin och olja till företag och privatpersoner, främst på Gotland. Företaget har ett tiotal bensinstationer runt om på Gotland. Tankvärt har sina egna kundkort, som används vid tankning, precis som på de större bolagen.

Pumparna kan fjärravläsas så att inköp och volymer mm samlas in och sammanställs. Detta ligger till grund för månadsvis fakturering. Då företaget har ett mycket stort antal kunder är det inte praktiskt genomförbart att manuellt skapa alla fakturor.

Digital Design AB har därför gjort en integrationslösning mellan pumparna och Visma/SPCS Administrationsprogram. Alla tranaktioner hämtas in enligt ovan. Därefter sammanställs transaktionerna per kund i vårt verktyg, som automatiskt skapar både fakturor och eventuellt nytillkomna kunder direkt in i Visma-programmet, helt utan manuellt arbete.

Vi har även hjälpt till med en automatisering mot bankgirot, så att inkommande betalningar kan prickas och bokföras på ett rationellt sätt.

Comments are closed.