Siktgatan 5, 162 50 VÄLLINGBY
+46 (0)8-564 325 25 info@digitaldesign.se
Alla bitar på rätt plats!

Konvertering och Programsupport

För Nynäs Naphthenics AB har vi haft support worldwide av sex programsystem. Dessa används för logistik och styrning då företagets petroliumprodukter distribueras. Det handlar om allt från orderläggning, till att hålla ordning på var fartyg och oljefat befinner sig. Det finns också kunskapssystem för produktegenskaper, labanalyser och liknande.

Vårt uppdrag var ursprungligen att gå igenom samtliga system för att garantera att de skulle fungera i samband med millenieskiftet. Omfattande uppdateringar gjorde att det ödesmättade årsskiftet passerades utan några problem alls.

Efter detta uppdrag följde en modernisering och konvertering av systemen, för att möta nya behov. Flera system fick en intern ansiktslyftning och moderniseringen. Även utseendet utåt gjordes om i flera fall, med modernare rapportverktyg etc.

Efter dessa genomgångar hade vi mycket ingående kunskap om systemen, vilket gjorde att vi under ett antal år hade wordwide support på uppdrag av Nynäs. Intressant och roligt uppdrag, med kundkontakter och telefonsamtal från hela världen!

 

Comments are closed.