Siktgatan 5, 162 50 VÄLLINGBY
+46 (0)8-564 325 25 info@digitaldesign.se
Alla bitar på rätt plats!

Om oss

Det här är vi!

img1

Digital Design ägs och drivs av Magnus Aldrin. Ett brinnande tekniskt intresse och stor omsorg om kundnyttan gör att vi under alla år hjälpt mängder med kunder med olika tekniska lösningar.

Vi har under åren haft förmånen att kunna välja intressanta projekt, och ser hela tiden till att hålla oss uppdaterade inom området. Vår åsikt är att det bästa sättet att hållas sig insatt och uppdaterad inom olika sorters teknik är att själv aktivt arbeta med den!

Vår historia

1982

Verksamheten börjar i blygsam skala. Handelsbolaget Digital Design HB registreras.
Vårt allra första uppdrag är ett tangentbord med en Zilog Z80 processor åt AB ELIT.
Vi hyr in oss hos en kompis i en lokal på 16 kvadratmeter på Sigtunagatan 11 i Vasastan.

1985

Magnus slutar sin anställning på Electroline AB, och börjar arbeta heltid med Digital Design. Flyttlasset går till 35 kvadratmeter på Strålgatan 21, Lilla Essingen.
Vårt första stora projekt är utvecklingen av en industriterminal för maskinuppföljning i verkstäder.

1986

Även Jonas arbetar nu heltid på Digital Design, efter att ha lämnat anställningen på Jet Data. Digital Design HB ändrar bolagsform, och blir Digital Design AB.

1988

Vi flyttar till fina och stora lokaler i en vindsvåning på Postgränd 6 i Råsunda, Solna.
Uppdragen flyter in i strid ström, och vi jobbar med uppdrag åt Electrolux, Atlas Copco, Mejeriföreningen, och många andra

1998

Dags för flytt igen, till nuvarande lokaler på Siktgatan 5 i Vinsta.
Uppdragen fortsätter med arbeten åt Företagsuniversitetet, Cale Access och många andra.

2017

Vi arbetar fortfarande heltid med Digital Design AB, och har spännande uppdrag inom vitt skiftande områden, som vanligt. Det är bredden och förändringen som är både år styrka och glädje i arbetet! Vi arbetar nu mycket med databaslösningar, inbyggda system och administrativa system i flera tekniskt intressanta projekt.

2021

Vi byter bolagsform och arbetar nu under namnet Digital Design.

Om oss själva

Fördelar

icon1

Vi har varit länge i branschen, och har sett det mesta av tekniska lösningar. Det ger oss en unik styrka, och en solid grund att stå på då nya system och lösningar skall konstrueras.

icon2

Vi får ofta beröm för pedagogik och bemötande. Tekniker kan prata med tekniker, men kunden är oftast inte tekniker. Kunden vet vilket behov som finns. Vi har en uppskattad styrka i att vi kan tala teknik på kundens förutsättningar, och "översätta" det till vad vi behöver för att lösa uppgiften på ett bra sätt.

icon3

En liten personlig konsultfirma gör att du får samma konsult även om ett år, när ändringar skall göras. Hos en större firma är konsulten då sannolikt uppbunden någon annanstans, och du får en ny person som måste sätta sig in i allt från början. Det är ingen billig övning!